Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Винниченка, 1

google.com.ua

Вівторок, 15 вересня 2020, 15:47

Комунальне приміщення у центрі Львова за п'ять мільйонів придбав ресторатор з Самбірщини

вул. Винниченка, 1

Львівська облрада продала приміщення на вул. Винниченка, 1 за 5,1 млн грн.

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради продало у системі ProZorro нежитлові приміщення першого поверху у будинку на вул. В.Винниченка, 1 у Львові, загальною площею 64,8 кв.м.

Аукціон стартував 7 серпня, участь у ньому взяли 10 учасників, а переможцем обрали Івана Кульчицького, який запропонував за це приміщення 5 165 100 грн. Додамо, початкова вартість приміщення становила 1 363 080 грн.

Триповерховий будинок на розі площі Соборної і вулиці Винниченка, у якому знаходиться приміщення, є пам'яткою архітектури місцевого значення. 

Будівлю в стилі класицизму спорудили у середині ХІХ століття на місці розібраних фортифікацій бернардинського монастиря. Його власниками були Анна і Станіслав Родкєвичі, графиня Скарбек, Купецьке товариство, тут містилася кав'ярня "Сецесія" (потім "Європейська", тепер "На розі"), сьогодні на другому поверсі діє бібліотека для дітей №1.

За даними порталу YouControl, Іван Кульчицький, мешканець села Ралівка Самбірського району, з 2008 року зареєстрований як фізична особа-підприємець та займається діяльністю ресторанів, наданням послуг мобільного харчування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.