Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Візняк

Силі і честь Львівщина

Середа, 16 вересня 2020, 17:27

Юрій Візняк очолив список кандидатів партії Сила і честь до Львівської облради

Юрій Візняк

Львівська обласна організація політичної партії "Сила і честь" сьогодні затвердила список кандидатів в депутати до місцевих рад на Львівщині.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 16 вересня, відбулась конференція Львівського обласного осередку партії "Сила і честь". На конференції було оголошено та затверджено списки кандидатів у депутати до місцевих рад усіх рівнів.

У першу десятку кандидатів до Львівської обласної ради увійшли: Візняк Юрій Ярославович, Кавецький Орест Юрійович, Сопільник Любомир Святославович, Федяєва Світлана Іванівна, Калушка Олександра Іванівна, Чебаненко Олександр Іванович, Комарницький Ігор Михайлович, Устименко Валентин Віталійович, Хмиз Олександра Петрівна, Буджак Олена Олександрівна.

До Львівської районної ради у п'ятірку увійшли: Кунда Богдан Володимирович, Накрийко Василь Іванович, Курочка Михайло Іванович, Ференц Наталія Олександрівна, Панчук Христина Романівна. Загалом у список до Львівської районної ради увійшли 64 кандидати в депутати.

До присутніх з вітальним словом звернувся голова обласної організації політичної партії "Сила і честь" Юрій Візняк.

"Ми проводили детальний аналіз по кожному з кандидатів у депутати, щоб представити кращих, котрі притримують ідеології партії "Сила і честь", яка притаманна українцям. Програма партії побудована на соціально-економічному підгрунті, виражаючи інтереси українського народу", – зазначив Юрій Візняк.

Нагадаємо, список кандидатів до Львівської міськради очолив Володимир Пекар. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.