Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Руслан Кошулинський

Понеділок, 21 вересня 2020, 10:30

Кошулинський балотується на мери Львова

Руслан Кошулинський

ВО "Свобода" висунула кандидатуру Руслана Кошулинського на вибори міського голови Львівської ОТГ.

Про це повідомив депутат Львівської міської ради від ВО "Свобода" Андріян Гутник.

Вчора, 20 вересня, Львівська обласна організація політичної партії ВО "Свобода" затвердила кандидатів у депутати до Львівської обласної ради, Львівської районної ради та Львівської міської ради, а також кандидата на посаду голови Львівської ОТГ.

Зокрема, партія офіційно висунула кандидатом на посаду голови Львівської ОТГ Руслана Кошулинського, депутата Львівської обласної ради від ВО "Свобода", який також брав участь у виборах міського голови Львова у 2015 році.

Першу десятку до Львівської районної ради очолює голова фракції ВО "Свобода" у міськраді Андріян Гутник, також у цей список входять: Олександр Марко, Роман Плахтій, Ярина Вайда, Марта Ільчишин, Роман Любицький, Євген Білінський, Володимир Харчук, Галина Васьків, Галина Пирч.

Перша десятка до Львівської міської ради: Руслан Кошулинський, Маркіян Лопачак, Любомир Мельничук, Ірина Шалаковська, Любомира Вовчок, Андріян Гутник, Ігор Янків, Андрій Тягнибок, Олена Усик, Мар’яна Батюк.

Перша десятка до Львівської обласної ради: Олег Панькевич, Йосиф Ситник, Ірина Сех, Едуард Леонов, Галина Чорна, Михайло Войтало, Андрій Болюбаш, Андрій Рікота, Мирослава Калинич, Мирослава Бабінська.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.