Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Гірняк

Понеділок, 21 вересня 2020, 11:35

Гірняк не йде у мери Львова

Володимир Гірняк

"Громадянська позиція" вирішила не висувати свого кандидата на посаду голови Львівської ОТГ.

Про це повідомив депутат Львівської обласної ради від партії "Громадянська позиція" Володимир Гірняк на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 20 вересня, Львівська обласна організація політичної партії "Громадянська позиція" провела конференцію на якій партія вирішила не висувати свого кандидата на посаду голови Львівської ОТГ.

"У місті Львові ситуація склалася так, аби щось серйозно змінити, треба об’єднати сили не одної партії. Ми проводили довгі переговори з різними політичними силами з метою визначити спільного кандидата, який об’єднає здорову більшість для змін у Львові. І в запоруку того, що ми чесні і тверді в намірі мати єдиного достойного висуванця, ми прийняли рішення ен висувати свого кандидата на посаду Львівського міського голови" – написав Володимир Гірняк.

За його словами, "Громадянська позиція" закликає всі партії ще у пешому турі вибрати єдиного об’єднаного "кандидата змін із найбільшими шансами".

"Я знаю що це рішення підтримує більшість наших прихильників. І стане одним із наших аргументів в боротьбі за голоси виборців" – додав Володимир Гірняк.

Нагадаємо, ЦВК оголосила з 5 вересня 2020 року початок передвиборчої кампанії, а 10 серпня ЦВК сформувала склад Львівської обласної, районних та міських територіальних виборчих комісій для проведення місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня. Під час виборів на Львівщині працюватимуть 47 ТВК, переглянути склад цих комісій можна за посиланням. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.