Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

коронавірус

Вівторок, 22 вересня 2020, 14:37

Облрада Львівщини визнала незадовільною роботу Кабміну щодо Covid-19

коронавірус

Львівські депутати визнали незадовільною роботу уряду в напрямку боротьби з коронавірусом.

Сьогодні, 22 вересня, на сесії Львівської облради депутати визнали незадовільною роботу Кабінету міністрів в напрямку боротьби з гострою респіраторною хворобою, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та її наслідками. Це рішення підтримав 51 депутат. 

За словами голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина, Львівська область не отримала жодних коштів із державного бюджету, передбачених Верховною Радою на боротьбу із коронавірусом.

"Маємо всі наші можливості за увесь цей час боротьби з коронавірусом – 393 млн грн, з яких касові видатки з обласного бюджету – 120 млн грн. Тобто, з 66 млрд грн так званого "ковідного фонду" державного бюджету – наша область нічого не отримала. А за підрахунками, Львівщина мала б отримати 4,6 млрд грн" – заявив Ганущин.

Він пояснив, що станом на сьогодні усі медичні заклади Львівщини, які приймають пацієнтів із коронавірусом, фінансуються виключно за рахунок обласного бюджету.

Нагадаємо, станом на сьогодні інфікованих із Covid-19 приймають 19 медичних закладів області. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.