Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

vkurse.ua

П'ятниця, 14 грудня 2012, 19:12

Львівщина припинить членство у трьох міжнародних асоціаціях, бо не має грошей на членські внески

Львівська область припинить членство у низці міжнародних асоціацій, оскільки в бюджеті області немає грошей на сплату членських внесків.

Про це стало відомо сьогодні, 14 грудня, під час засідання комісії з питань євроінтеграції, транскордонного співробітництва та зв’язків з українцями за кордоном, повідомляє кореспондент Варіантів.

Як зауважив під час засідання комісії начальник головного правління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій Львівської ОДА Сергій Кисельов, область заборгувала вже 22 тис. євро трьом міжнародним асоціаціям – «Асоціації європейських регіонів», «Асоціації європейських прикордонних регіонів» та «Комітету регіонів Європейського союзу».

Він зазначив, що деякі асоціації вимагають повернути гроші за внески вже до 31 грудня, однак в бюджеті області грошей на це нема.

За словами Кисельова, потрібність такого членства для Львівщини є під питанням.

«Членські внески дозволяють не платити оргвнески за участь у міжнародних конференціях, однак Львівщина зазвичай не відвідує їх, оскільки не має грошей на фінансування поїздок», – зазначив Кисельов.

Відтак, як вирішили сьогодні під час засідання комісії, членство в таких організаціях Львівщина припинить.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.