Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

спалювання сухостою

lv.dsns.gov.ua

Четвер, 24 вересня 2020, 16:05

За добу на Львівщині зафіксували три пожежі сухостою

спалювання сухостою

Пожежі виникли у селах Стрийського району та у Львові.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області. 

Вчора, 23 вересня, о 14:12 год у селі Олексичі Стрийського району виникла пожежа на відкритій території. Вогнем було знищено суху траву окремими осередками на площі 100 кв.м. Пожежу локалізували о 14:36 год та ліквідували о 14:47 год.  

Цього ж дня о 15:16 год у селі Дуліби Стрийського району згоріла суха трава на площі 300 кв.м. Пожежу вдалось повністю ліквідувати о 15:40 год.

Також о 16:28 год на вул. Стрийська, 330 у Львові на відкритій території зайнялася суха твара на площі 200 кв.м. Пожежу локалізували о 16:44 год та о 16:50 год повністю ліквідували.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до мешканців області з проханням не спалювати суху рослинність та сміття на присадибних ділянках та відкритій місцевості. 

Спалювання сухої рослинності та сміття завдає величезної шкоди довкіллю, створює загрозу для життя рослинного і тваринного світу, а також нерідко забирає життя і людей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.