Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

аеропорт "Львів"

Четвер, 24 вересня 2020, 13:39

Ryanair скасував плату за зміну квитків

аеропорт "Львів"

Авікомпанія Ryanair до кінця осені дозволила безкоштовно міняти дату вильоту або маршрут.

Про це повідомляє avianews.com.

Авіакомпанія Ryanair скасувала плату за зміну квитка за всіма новими бронюваннями, які будуть зроблені у жовтні та листопаді 2020 року.

Зокрема, якщо пасажир не зможе вилетіти через заборону влади або захоче змінити квиток з інших причин, він може зробити це безкоштовно за умови, що новий рес виконується не пізніше 21 березня 2021 року.

Також запит на зміну квитка авіакомпанія повинна отримати не менше ніж за 7 днів до початкового часу вильоту. В іншому випадку Ryanair буде використовувати стандартні правила, які передбачають штраф від 35 до 95 євро за кожний переліт.

Однак тимчасова відмова від стягнення штрафу з боку Ryanair не звільняє пасажира від можливої ​​доплати різниці тарифів, коли новий квиток коштує дорожче старого.

Нова політика авіаперевізника стосується лише випадків добровільної зміни бронювання. Якщо авіакомпанія змінить розклад або скасує рейс, пасажир отримує право на повне повернення сплачених коштів або безкоштовне перебронювання без оплати різниці тарифів.

Зазначимо, у середині вересня польська авікомпанія LOT також скасувала плату за перебронювання квитків.

Додамо, як раніше повідомляла гендиректор аеропорту Львова Тетяна Романовська, після запуску повноцінної роботи вони зможуть відновити лише 25% рейсів, які виконувалися до березня 2020 року. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.