Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус

П'ятниця, 25 вересня 2020, 15:31

У Львові виділили 90 тисяч для працівників ПЛР-лабораторії

коронавірус

9 медиків, які проводять лабораторні дослідження на виявлення Covid-19, отримають по 10 тисяч гривень матеріальної допомоги.

Сьогодні, 25 вересня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про надання матеріальної допомоги медичним працівникам закладів охорони здоров’я Львова, які працюють в умовах пандемії Covid-19.

Зокрема, 9 працівників, які безпосередньо беруть участь у проведенні лабораторних досліджень на виявлення Covid-19, ПЛР-лабораторії міської лікарні швидкої медичної допомоги Львова, яка функціонує на базі Держпродспоживслужби, отримають матеріальну допомогу по 10 тис грн з бюджету Львова.

Як заявила заступниця міського голови й керівниця міського штабу протидії коронавірусу Галина Слічна, станом на сьогодні допомогу з бюджету Львова отримали 1115 медичні працівники. З них 723 медики, які надають допомогу хворим на коронавірус або з підозрою на коронавірус, отримали по 10 тис грн, а 392 медиків з різних медичних закладів міста, які заразились коронавірусом, – по 20 тис грн.

Зазначимо, на початку липня міськрада виділила по 20 та 24 тисячі гривень матеріальної допомоги 68 медикам, які інфіковані Covid-19.

Додамо, станом на 1 вересня найбільше випадків Covіd-19 серед медиків зафіксували у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.