Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вбивство

lv.npu.gov.ua

Середа, 30 вересня 2020, 11:45

Мешканка Львівщини вбила своїх дітей та вчинила самогубство

вбивство

На території відпочинкового комплексу жінка з рушниці вбила своїх доньок, віком 5 та 9 років, а потім вистрелила у себе.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 29 вересня, близько 22.30 год правоохоронці виявили на території відпочинкового комплексу тіла 36-річної мешканки одного з сіл Старосамбірського району та її доньок, віком 5 та 9 років, з вогнепальними пораненнями.

"Жінка, котра мешкала у садибі, здійснила два постріли з мисливської рушниці у своїх доньок, які від отриманих поранень померли на місці події. Після цього жінка вчинила самогубство, вистреливши у себе з тієї ж рушниці" – наголосили у поліції.

Зброю поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження.

За цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою "самогубство" та п.1 , п.2 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.