Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ростислав Тістик

Фб Тістика

Четвер, 1 жовтня 2020, 10:36

Новояворівськ та Новий Розділ забезпечать теплом на весь опалювальний сезон – Тістик

Ростислав Тістик

У найближчі 2-3 тижні Новояворівськ і Новий Розділ будуть забезпечені теплом та гарячою водою на весь опалювальний сезон.

Про це повідомив народний депутат від "Слуги народу" Ростислав Тістик на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Великий день для мешканців Новояворівськ та Новий Розділ. Тепло буде" – написав Ростислав Тістик.

За його словами, Вищий антикорупційний суд виніс дві ухвали, згідно із якими він постановив арештувати усе майно ТзОВ "Енергія-Новий Розділ" і передав в користування Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів та здійснення заходів з управління ними (АРМА).

"Тобто, так звана АРМА отримала тепер в управління все майно ТЗОВ "Енергія-Новояворівськ" і "Енергія-Новий Розділ". Найближчим часом будуть прийняті всі швидкі рішення, щоб підприємства запрацювали і ввійшли нормально в опалювальний сезон, без зривів і ризиків техногенної кризи (як це відбулося минулого року у Новому Роздолі). Як народний депутат приклав багато зусиль, аби ця ситуація була на контролі в уряді, за що безпосередньо вдячний прем’єр-міністру України Денису Шмигалб та міністру Кабінету міністрів Олегу Немчінову. На сьогодні ухвалене оперативне рішення" – пояснив Ростислав Тістик.

Він додав, що в найближчі 2-3 тижні робота комунальних підприємств у Новояворівську і Новому Роздолі налагодиться і міста будуть забезпечені теплом та гарячою водою на весь опалювальний сезон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.