Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Консульство Чехії у Львові

radiosvoboda.org

Четвер, 1 жовтня 2020, 12:28

Консульство Чехії у Львові встановило нові правила реєстрації для отримання віз

Консульство Чехії у Львові

З жовтня діють нові правила реєстрації на категорії сезонних віз і довготривалих з метою спільного проживання.

Про це повідомляє Генеральне консульство Чеської Республіки у Львові на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Було вирішено, що терміни для подачі заяв на отримання віз з метою сезонного працевлаштування та спільного проживання родини будуть розподілятися на підставі жеребкування. Реєстрація для участі у жеребкуванні відбуватиметься кожного понеділка, вівторка, середи та четверга з 14:00 до моменту прийняття останньої особи, зацікавленої у реєстрації того дня. Вперше таким чином зареєструватись для жеребкування можна буде у четвер, 01.10.2020 р., від 14:00" – наголосили у консульстві.

Реєстрація заяв на довгострокові візи та дозволи на проживання відбуватиметься виключно в електронному вигляді.

"Не має значення, коли заявник прибуде для реєстрації. Якщо наприкінці реєстраційного періоду заявників буде більше, ніж квота консульства, із відповідної кількості заявників методом жеребкування буде відібрана відповідна кількість заявників та визначені терміни подання заяв; якщо буде менше заявників, ніж квота консульства, то всім, хто взяв участь у жеребкуванні, буде також випадково розподілений термін подання заяви" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.