Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Броди

Четвер, 1 жовтня 2020, 15:50

За посаду мера Бродів змагатимуться чинний мер та депутатка Львівської облради

Броди

На посаду міського голови Бродів претендують 6 осіб.

Про це повідомляє Центральна виборча комісія.

Центральна виборча комісія оприлюднила кількість кандидатів, які претендують на посаду міського голови Бродів.

Загалом їх 6, серед претендентів – чинний міський голова Бродів Анатолій Белей, який перебуває на посаді міського голови Бродів з 2010 року. На місцевих виборах у 2015 році мешканці знову обрали його міським головою.

Окрім самовисуванця Белея, свої кандидатури на посаду мера Бродів подали: Ольга Кравчук (партія "За Майбутнє"), Віра Підгрушна (партія Християнсько-Демократичний Союз), Володимир Ступак (партія "Українська Галицька Партія"), Ольга Шайдулліна (ВО "Свобода", депутатка Львівської облради), Степан Шира (партія "Громадянська позиція").

ЦВК оголосила з 5 вересня 2020 року початок передвиборчої кампанії, а 10 серпня ЦВК сформувала склад Львівської обласної, районних та міських територіальних виборчих комісій для проведення місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня. Під час виборів на Львівщині працюватимуть 47 ТВК, переглянути склад цих комісій можна за посиланням. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.