Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Самбір

Середа, 7 жовтня 2020, 13:58

За посаду мера Самбора змагатимуться десять кандидатів

Самбір

На посаду міського голови Самбора претендують 10 осіб.

Центральна виборча комісія оприлюднила перелік кандидатів, які претендують на посаду міського голови Самбора.

Загалом ЦВК зареєструвала 10 осіб, серед претендентів – чинний міський голова Юрій Гамар, який йде на вибори як самовисуванець. На виборах у 2015 році Гамар балатувався у мери від політичної партії "Воля", з березня 2014 року він був головою ГО "Самооборона Самбірщини", до цього з 1992 року викладав фізичне виховання у "Самбірському технікумі економіки та інформатики".

Окрім Гамара, свої кандидатури на посаду мера Самбора подали: Микола Василенко (самовисуванець), Тарас Копиляк (самовисуванець), Ярослав Кузьмяк (партія "Сила і Честь"), Тетяна Лесик (самовисуванка), Юрій Лешкович (ВО "Свобода"), Любов Мосійчук (ВО "Батьківщина"), Степан Скірин (партія "Європейська Солідарність"), Тарас Тершовчин (самовисуванець),  Дмитро Шикітка (партія "Варта"). 

ЦВК оголосила з 5 вересня 2020 року початок передвиборчої кампанії, а 10 серпня ЦВК сформувала склад Львівської обласної, районних та міських територіальних виборчих комісій для проведення місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня. Під час виборів на Львівщині працюватимуть 47 ТВК, переглянути склад цих комісій можна за посиланням. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.