Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул.Стрийська, 6

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 2 жовтня 2020, 12:34

На Стрийській зведуть багатоповерховий офісний центр

вул.Стрийська, 6

Виконком дозволив збудувати на вул.Стрийській, 6, 6-З, 6-Ж новий 5-поверховий офісний центр.

Сьогодні, 2 жовтня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво МПП "Міліна" офісного будинку на вул. Стрийській, 6, 6-З, 6-Ж у Львові.

Нові офісні будівлі облаштують на двох земельних ділянках, площею 0,0136 га і 0,0063 га, які перебувають в приватній власності і які призначені для будівництва і обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень, та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку).

Офісний центр зведуть впритул до сусіднього будинку на вул. Зарицьких, висота новобудови – 22 метри, будинок матиме 5 поверхів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 82%.

Як заявив головний архітектор міста Антон Коломєйцев, проект нового будівництва повністю відповідає усім містобудівним нормам, однак воно розташоване у межах історичного ареалу міста, тому проектування необхідно здійснювати відповідно до закону про охорону культурної спадщини, а також від забудовників вимагають опрацювати паспорт кольорового опорядження фасадів.

Функціональне призначення земельної ділянки – територія багатоповерхової житлової забудови (5-15 поверхів), відповідно до генерального плану забудови міста. 

За даними порталу YouControl, МПП "Міліна" зареєстроване з 1992 року у Львові, займається організацією будівництва будівель. Керівником та власником фірми є львів'янин Тарас Дідик. Він також є власником ще декількох львівських будфірм: ТзОВ "Західбудкапітал", ТОВ "Ліски Інвест Буд", ТзОВ "Бізнес-Вектор Дк", ТзОВ "Лік", ТОВ "Капітал-Будзахід".

Розмір статутного капіталу підприємства становть 7 000 000 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.