Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Залізнична

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 9 жовтня 2020, 17:13

У Львові на місці триповерхового будинку зведуть сучасний готель на п'ять поверхів

вул. Залізнична

Виконком дозволив перетворити 3-поверховий будинок на вул. Залізничній, 30 на 5-поверховий готель.

Сьогодні, 9 жовтня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію з надбудовою Наталією Горбачук нежитлової будівлі у межах існуючих фундаментів під готель з даховою котельнею на вул. Залізничній, 30 у м. Львові.

Будівництво готелю вестимуть у межах існуючого триповерхового будинку, однак згідно із містобудівною документацією, добудують ще два поверхи й облаштують котельню на даху будівлі.

Загалом висота нового 5-поверхового готелю становитиме 20,5 метрів: на рівні 3 поверху – 13 метрів; на рівні 4 поверху – 15,35 метрів; на рівні 5 поверху – 19,20 метрів).

Земельна ділянка, на якій знаходиться будинок, належить, згідно з зонінгом Залізничного району, належить до зони Ж-2 – зони малоповерхової квартирної житлової забудови.

Як заявив головний архітектор міста Антон Коломєйцев, проект нового будівництва повністю відповідає усім містобудівним нормам, однак він розташований у кварталі історично сформованої житлової та громадської забудови у межах історичного ареалу міста, тому будівництво має здійснюватися відповідно до діючих будівельних норм та з врахуванням вимог закону про охорону культурної спадщини.

За даними порталу YouControl, мешканка Сокалю Наталія Горбачук з жовтня 2019 зареєстрована фізичною особою-підприємцем, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, роздрібною торгівлею в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами.

Також вона є власницею фермерського господарства "Фруттосвіт", що знаходиться у селі Гостинцеве Мостиського району та займається вирощуванням зерняткових і кісточкових фруктів.

Додамо, згідно із інформацією на сайті закупівель Pro Zorro, Наталія Горбачук у грудні 2019 року придбала цей будинок, площею 1409,8 кв.м на аукціоні за 25 350 000 грн, яке проводив попередній власник будівлі – ПАТ "Львівський локомотиворемонтний завод".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.