Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Вівторок, 13 жовтня 2020, 12:26

Деякі перевізники значно зменшили вартість проїзду територією Львівщини

львівські маршрутки

Проїзд в автобусах подешевшав у напрямку зі Львова до Східниці, Трускавця, Дрогобича та Борислава.

Про це повідомляє видання "Варто – Галицькі новини".

З вівторка, 13 жовтня, ціни на проїзд у автобусних маршрутах Трускавець-Львів та Львів-Трускавець, Східниця-Львів та Львів-Східниця, Борислав-Львів та Львів-Борислав, Дрогобич-Львів та Львів-Дрогобич подешевшали.

Як заявив представник Львівського АТП Ростислав Кобільник, вартість проїзду на маршруті Східниця-Львів і Львів-Східниця відтепер становить 60 гривень, на маршруті Борислав-Львів і Львів-Борислав – 70 гривень, на маршруті Трускавець-Львів і Львів-Трускавець – 50 гривень. 

Додомо, до цього часу проїзд зі Львова до Трускавця коштував 80 гривень.

Також проїзд на автобусному маршруті Дрогобич-Львів і Львів-Дрогобич з акційних 40 гривень знизили до 30 гривень. Зазначимо, 5 жовтня вартість проїзду на маршруті Дрогобич-Львів знизилась з 70 до 40 гривень.

"Акція виправдала очікування перевізників, пасажирів вдалось переманити з електрички" – пояснив Ростислав Кобільник.

За його словами, проїзд дешевшає, щоб привабити більше пасажирів, адже маршрутки їздять практично порожніми. Однак скільки часу діятиме така ціна наразі не відомо.

Нагадаємо, у вересні автотранспортні підприємства Львівщини повідомили, що планують переглянути вартість проїзду на автобусних маршрутах приміського та міжміського сполучення через карантинні обмеження, ріст цін на паливо та збільшення мінімальної зарплати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.