Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалювальний сезон

Четвер, 15 жовтня 2020, 11:04

16 жовтня у Львові планують розпочати опалювальний сезон

опалювальний сезон

Від завтра, 16 жовтня, у місті розпочинають опалювальний сезон.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий на радіо "Люкс FM",  від завтра у місті розпочинають опалювальний сезон.

"Сьогодні я підписую розпорядження, і від завтра ми починаємо планомірну подачу тепла для всіх будинків Львова. Весь житловий фонд завтра зранку буде підключатися без проблем. Якщо говорити про комунальні заклади культури, освіти, то це включиться автоматично, без дискусій. Оскільки ми в школах будемо мати канікули, то там подача тепла буде здійснюватися в інші терміни" – наголосив Андрій Садовий.

За його словами, місто могло включити опалення й раніше, однак львів'яни були категорично проти.

"Всі розуміють, що платити за кожен додатковий день – це вартісно. Завтра вже буде похолодання, тому є сенс подавати тепло" , – додав Андрій Садовий.

Нагадаємо, опалювальний сезон для населення розпочинається, якщо впродовж трьох діб середньодобова температура не перевищуватиме +8°С.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.