Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юлія Тимошенко

Неділя, 18 жовтня 2020, 18:10

Тимошенко ініціювала створення національного штабу боротьби з коронавірусом

Юлія Тимошенко

Юлія Тимошенко озвучила у Львові власне бачення про боротьбу з коронавірусом.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 18 жовтня, лідерка партії "Батьківщина", народна депутатка Юлія Тимошенка приїхала до Львова напередодні місцевих виборів та повідомила про ідею формування національного штабу боротьби з коронавірусом.

"Ми назвали президенту декілька пунктів, які необхідно зробити для боротьби з коронавірусом", – повідомила Юлія Володимирівна.

За її словами, необхідно зробити цілодобову гарячу лінію, на яку телефонуватимуть люди зі симптомами коронавірусу, а вже після розмови, до людини скеровуватимуть екстрену медичну допомогу чи мобільну групу. Мета такої зміни, аби люди з коронавірусом не виходили на вулицю.

Також необхідно зробити мобільні групи та налагодити системну роботу всіх лабораторних потужностей країни для проведення безкоштовних тестів на коронавірус. Окрім цього, мають виділятися кошти на безкоштовні таблетки та аналізи.

"Сьогодні я бачу тотальний розвал системи в масштабах всієї країни", – резюмувала Тимошенко.

Тимошенко також зазначила, що гроші з ковідного фонду не використовуються за призначенням вже 8 місяців.

"66 мільярдів виділили з держбюджету на боротьбу з коронавірусом, 35 з них забрали на ремонт доріг, у фонді залишилось ще 24 мільярди, однак безкоштовні ліки чи тести влада не виділяє", – зазначає Юлія Тимошенко.

Також Юлія Тимошенко повідомила, що раніше сумнівалась у тому, що хвороба справжня, і складалась на 80% з політики, однак після того, як вона перехворіла у важкій формі, то зрозуміла, що коронавірус – це лотерея. І ніхто не знає, що хвороба може зробити з конкретною людиною.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.