Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юлія Тимошенко

Неділя, 18 жовтня 2020, 18:27

Тимошенко хоче бачити у Львові нову людину замість Садового

Юлія Тимошенко

Лідерка партії Батьківщина Юлія Тимошенко не підтримує жодного з кандидатів на посаду голови Львівської ОТГ.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 18 жовтня, на пресконференції лідерка партії "Батьківщина", народна депутатка Юлія Тимошенко зазначила про опозиційність партії до будь-якої іншої місцевої влади у Львові та не може відповідати ні за одного з кандидатів.

"Я б хотіла, щоб мером Львова стала людина, яка б зовсім по-іншому організувала тут роботу", – ділиться Юлія Тимошенко.

Зокрема, на питання про те, кого б підтримала Тимошенко на посаді голови Львівського ОТГ зазначила, що бачить на посаді лише нову людину.

Тимошенко також нагадала, що під час її перебування на посаді прем'єр-міністра, саме уряд забезпечив 100-відстоткове фінансування забезпечення води для львів'ян, а не місцева влада, яку очолював Андрій Садовий.

"Я можу звітувати про свою роботу, однак усім легше обіцяти", – додає Тимошенко.

Юлія Тимошенко зазначила, що об'єднання з іншими партіями неможливе, зокрема зі Слугами народу, ОПЗЖ, Європейською Солідарністю та Голосом, зокрема, через їхню підтримку закону про продаж сільськогосподарських земель.

Також вона заперечила можливу коаліцію з Європейською Солідарністю в межах місцевих рад.

"Ми вважаємо, що Мінські домовленості, які запропонувала попередня влада, неприпустимимі, оскільки вони створять російський анклав та не призведуть до миру", – зазначила Юлія Тимошенко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.