Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

площа Галицька, 7

google.com.ua

Середа, 21 жовтня 2020, 12:40

У Львові за 29 мільйонів продали приміщення в пам'ятці архітектури у центрі міста

площа Галицька, 7

Львівська міськрада продала приміщення на площі Галицькій, 7 за 29 млн грн фірмі, створеній два роки тому.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro приміщення першого поверху на площі Галицькій, 7 у Львові, загальною площею 102,9 кв.м.

Аукціон стартував 16 жовтня, участь у ньому взяли шестеро підприємств і фізичних осіб. Переможцем обрали ТзОВ "Медпарк", яке запропонувало придбати нерухомість за найвищу ціну у 29 млн грн. Додамо, початкова вартість приміщення становила 18 614 400 грн.

Чотириповерховий будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований в Галицькому районі в межах історичного ареалу Львова і є частиною пам'ятки архітектури місцевого значення.

Будівлю спорудили у 1909-1911 роках на замовлення доктора Теодора Баллабана й товариства взаємного кредиту за проектами Альфреда Захаревича та Юзефа Сосновського у стилі раціональної сецесії.

 За даними порталу YouControl, ТзОВ "Медпарк" зареєстроване у Львові з 2018 року, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, організуванням конгресів і торговельних виставок та рекламними агентствами. Розмір статутного капіталу підприємства становить 10 000 грн.

Керівником та власником фірми є львів'янин Олександр Федечко, також він є співласник мережі фірм "Подорожник" у різних містах України, які займаються роздрібною торгівлею фармацевтичними товарами в спеціалізованих магазинах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.