Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дитячий садочок

Вівторок, 20 жовтня 2020, 15:32

Три дитячих садочки Львова закрили на карантин через Covid-19

дитячий садочок

У працівників трьох дитячих садочків Львова виявили коронавірус, заклади закрили на карантин.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

Станом на сьогодні у місті призупинили роботу в дитячих садочках № 44, № 57 та № 153 у зв’язку із тим, що у працівників цих закладів підтвердили Cоvid-19.

Як пояснила начальниця управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик, дитячий садочок № 57 закритий вже два тижні і не буде працювати ще до кінця жовтня через велику кількість хворих працівників.

"Ті діти, які найбільше потребують відвідування садочка, були розподілені по садочках Шевченківського району, які розташовані найближче до цього", – зазначила Зоряна Довганик.

Натомість садочок № 44 буде закритим до 30 жовтня включно, а садочок № 153 – не працюватиме від сьогодні й до 2 листопада включно. Також ще у двох садочках міста закрили по одній групі.

Нагадаємо, сьогодні у Львівській області підтвердили інфікування на Covid-19 за добу у 289 осіб та загалом – 25392 випадки захворювання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.