Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Христини Процак

Четвер, 22 жовтня 2020, 15:34

Футуристи Садового возитимуть бізнесменів у Рясне канатною дорогою

Андрій Садовий

Андрій Садовий створив робочу групу для запуску міської електрички Рясне-Сихів-Підзамче та канатної дороги від спальних районів міста до офісних кварталів.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №457 від 22 жовтня 2020 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу для розробки концепції та виду позавуличного транспорту.

"Утворити робочу групу з питань розробки концепції та виду позавуличного транспорту з метою створення та розвитку нового для міста позавуличного транспорту, маючи на меті вдосконалення комунальної системи пасажирських перевезень, а також промоцію та зростання туристичної привабливості Львова" – йдеться у документі.

Керівницею робочої групи стала заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, а її заступником – заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач.

До складу групи також увійшли: заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Андрій Білий, заступник директора департаменту містобудування і начальник управління архітектури та урбаністики Антон Коломєйцев, начальниця управління охорони історичного середовища Лілія Онищенко-Швець, начальниця управління екології та природних ресурсів департаменту містобудування Олександра Сладкова, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександр Одинець.

Робоча група має до 5 грудня цього року напрацювати концепції створення позавуличного транспорту у місті. Зокрема, йдеться про:

- можливість запуску міської електрички для міста Львова для з'єднання районів Рясне – Сихів – Підзамче;

- застосування канатної дороги для з'єднання спальних районів міста з районами ділової активності.

Зазначимо, сьогодні Андрій Садовий дав доручення напрацювати рішення виконкому щодо виділення земельної ділянки у промисловій зоні "Сигнівка" для виробництва електромобілів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.