Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сміттєзвалище у Львові

lviv.dei.gov.ua

Четвер, 22 жовтня 2020, 16:51

У Львові виявили незаконне звалище будвідходів та ТПВ

сміттєзвалище у Львові

Сміттєзвалище, площею 30 кв.м, виявили на перехресті вулиць Пластова та Бескидська.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Львівській області.

Екоінспектори обстежили перехрестя вулиць Пластова та Бескидська у Львові та виявили на цій території стихійне сміттєзвалище, площею орієнтовно 30 кв.м.

"Працівниками інспекції спільно з екологічним патрулем, який працює на базі КП "Адміністративно-технічне управління" Львівської міської ради, проведено заходи державного контролю на території міста Львова, а саме: перехрестя вулиць Пластова та Бескидська. В ході обстеження виявлено несанкціоноване розміщення твердих побутових та будівельних відходів загальною орієнтовною площею 30 кв.м." – йдеться у повідомленні.

Держекоінспекція скерувала матеріали до Львівської міської ради для ліквідації виявленого звалища та визначення власника відходів.

Нагадаємо, на початку жовтня між селами Рясне Руське та Бірки на Яворівщині виявили звалище будівельних відходів, а на початку вересня звалища ТПВ і будсміття виявили на території сіл Нагачів та Дрогомишляни у Яворівському районі.

Також незаконне сміттєзвалище, площею 1 га, знаходилося в урочищі "Під лісом" Жовківського району. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.