Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус

Вівторок, 27 жовтня 2020, 17:15

У працівників UA: Львів зафіксували Covid-19

коронавірус

П’ять працівників UA: Львів захворіли на коронавірус.

Про це повідомляє "Суспільне. Детектор медіа".

Із 23 жовтня частина команди філії UA: Львів змінила режим роботи: п’ять працівників захворіли на коронавірус. Вони лікуються вдома, а ті, хто контактував із ними, перебувають на самоізоляції.

Через це до 2 листопада тимчасово зупинили вихід випусків новин на телеканалі й програми "Сьогодні. Головне". Про все, що відбувається у Львові та області, команда інформує рухомим рядком на каналі UA: Львів упродовж дня. Натомість редакція "Українське радіо Львів" працює у звичному режимі.

"Наша команда працює позмінно, а всі, хто може, — робить це дистанційно. Також щодня стежимо за здоров’ям усіх працівників і скеровуємо на тестування, якщо хтось занедужав. Ми не можемо допустити поширення інфекції серед членів команди й робимо все можливе, аби всі були здорові", – зазначила менеджерка UA: Львів Тетяна Колісніченко.

Нагадаємо, від початку карантину до середини жовтня на "Суспільному" у 30 працівників виявили коронавірус.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.