Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий і Олег Синютка

Вівторок, 27 жовтня 2020, 12:23

Садовий оговтався від переляку і викликав Синютку на дебати

Андрій Садовий і Олег Синютка

Андрій Садовий викликав Олега Синютку на теледебати.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Андрій Садовий, який проходить у другий тур виборів разом із Олегом Синюткою (кандидат на мери Львова від Європейської Солідарності, нардеп ВРУ 8 скликання від ЄС), викликав свого опонента на дебати.

"А тепер про дебати. В другому турі, коли відомі два фіналісти, вони, безумовно, повинні відбутись. Я готовий до спілкування зі своїм опонентом. Сподіваюсь, пан Синютка також готовий до конструктивної розмови, а не того, що ми бачили впродовж останніх місяців. Час і місце – до обговорення" – написав Андрій Садовий.

Він зазначив, що на виборах мера Львова у 2015 році, коли він вийшов у другий тур виборів разом із кандидатом від ВО "Свобода" Русланом Кошулинським, дебати організував нейтральний майданчик – Суспільне телебачення.

За словами Садового, його влаштовує такий формат. 

Натомість у "Суспільному" наголосили, що вони готові підготувати та провести дебати кандидатів на посаду голови Львівської ОТГ.

Нагадаємо, за даними екзит-полу, у другий тур проходять Андрій Садовий та Олег Синютка, які набрали 39,37% та 31,8% голосів відповідно. Загалом ЦВК зареєструвала 17 кандидатів на посаду міського голови Львова.

Додамо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. У Львові на виборах явка склала 38,6%, проголосували 220 415 виборців.

Згідно з попередніми результатами, до Львівської обласної ради увійдуть 9 партій, а до Львівської міської ради – п'ять партій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.