Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергій Касян

Вівторок, 27 жовтня 2020, 15:34

Касян очолить Сокальську ОТГ

Сергій Касян

За попередніми результатами, на виборах мера Сокаля переміг Сергій Касян.

Про це повідомляє Сергій Касян на своїй сторінці у Фейсбуці.

Заступник головного лікаря по медичному обслуговуванню населення Сокальської центральної районної лікарні та депутат Львівської облради 2015-2020 років від Громадянської позиції Сергій Касян, який на виборах міського голови йшов як самовисуванець, за попередніи результатами, переміг та очолить Сокальську ОТГ.

"Шановна громадо. Я вдячний вам за виявлену довіру. Я завжди попереджав своїх виборців, що попереду нас чекають часи важкої праці. Однак тільки так ми зможемо досягти справді вартісних результатів. Зараз як і до виборів, я закликаю усіх депутатів забути про свої партійні амбіції і налаштуватися на співпрацю, адже Сокальщина – це наш дім" – написав Сергій Касян.

Загалом на посаду міського голови Сокаля претендували 5 осіб.

Зазначимо, Сергій Касян у 2015 році на місцевих виборах переміг у Сокальському районі (16,58% голосів, 72 округ), офіційно – член Громадянської позиції. У 2019 році Касян задекларував 676 тис грн доходу та іномарку Renault Duster.

У неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори.

Додамо, Солонківську ОТГ очолить Богдан Дубневич, Золочівську ОТГ – Ігор Гриньків, Жовківську ОТГ – Олег Вольський, Глинянську ОТГ – Володимир Чорнопис, Сокільницьку ОТГ – Тарас Сулимко, Володимир Ременяк – Городоцьку ОТГ, Буську ОТГ – Ростислав Сліпець, Володимир Керницький – Давидівську ОТГ, Андрій Залівський – Червоноградську ОТГ, Микола Дрозд – Стрілківську ОТГ, Анатолій Белей – Бродівську ОТГ, Стрийську ОТГ – Олег Канівець, Красненську ОТГ – Роман Фурда.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.