Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

Середа, 28 жовтня 2020, 11:40

До Львівської райради проходять п'ять партій

вибори

Згідно з попередніми результатами, до Львівської районної ради увійдуть п'ять партій.

Про це вчора на прес-конференції повідомив народний депутат від "Європейської Солідарності" та кандидат на посаду міського голови Львова Олег Синютка.

За його словами, "Європейська Солідарність" провела паралельний підрахунок голосів, згідно із яким до Львівської районної ради увійдуть п'ять партій.

"Попередньо, на виборах до Львівської районної ради перемагає "Європейська Солідарність" з результатом майже 35%, "Самопоміч" – 14,5%, "Голос" – менше 10%, ВО "Свобода" – майже 7%, "Слуга Народу" – 5% з хвостиком", – заявив Олег Синютка.

Також він додав, що "Європейська Солідарність" перемогла на виборах до Львівської міської та Львівської обласної рад.

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. У Львові на виборах явка склала 38,6%, проголосували 220 415 виборців.

Згідно з попередніми результатами, до Львівської обласної ради увійдуть 9 партій, а до Львівської міської ради – п'ять партій, які розділять між собою 64 депутатських мандати.

У другий тур виборів мера Львова проходять Андрій Садовий та Олег Синютка, які набрали 41,12% та 27,38% голосів відповідно. Загалом ЦВК зареєструвала 17 кандидатів на посаду міського голови Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.