Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Samsung Galaxy Watch

Середа, 28 жовтня 2020, 14:08

Samsung Galaxy Watch – один з найкращих смарт-годинників сучасності

Samsung Galaxy Watch

Плануючи купити будь-який гаджет, наприклад, смартфон, смарт-годинник чи фітнес-трекер, хочеться отримати якісний пристрій, який відповідатиме своїй ціні.

Для тих, кому важливо вигідне співвідношення ціна-якість, пропонуємо придивитися до смарт-годинників Samsung Galaxy Watch з просунутим набором функцій, пульсометром та персональним фітнес-асистентом. Невеликий огляд на брендові смарт-годинники Samsung Galaxy Watch R800 підготував інтернет-магазин stylus.ua, оформити замовлення на годинник можна на сторінці https://stylus.ua/uk/samsung-galaxy-watch-r800-46mm-silver-sm-r800nzsasek-p406024c1512.html.

Функція Always on Display для активного екрана

На смарт-годинниках Samsung інформація показується постійно, для цього в пристрої реалізували функцію постійного активного екрана. Вам не доведеться щоразу провертати безель, щоб активувати дисплей – вхідні повідомлення, кількість пройдених кроків та витрачених калорій можна побачити й так.

Замінюють смартфон

Знайома ситуація, коли немає куди покласти телефон, а в руках він так заважає? Перед пробіжкою чи зустріччю з друзями залишайте його вдома, адже зі смарт-годинником важливі події не залишаться непоміченими. Смарт-годинник сповістить про вхідні смс-повідомлення, виклики, повідомлення з соціальних мереж та електронної пошти.

Завантажуйте улюблену музику

У Galaxy Watch 4 Гб вбудованої пам'яті, відповідно, ви можете використовувати смарт-годинник як плеєр. Просто завантажте туди 4 Гб улюбленої музики та вмикайте її під час пробіжки або ж прогулянок. Під'єднати навушники можна через модуль Bluetooth.

Персональний фітнес-тренер і 39 тренувань

За допомогою Galaxy Watch ви щодня ставатимете кращими, тому що ці смарт-годинники дають рекомендації та підвищують ваш рівень ефективності. Смарт-годинник аналізує показники активності та інформує про пікову завантаженість, повідомляючи, коли потрібно інтенсивно тренуватись, а коли – краще розслабитися.

З Samsung Galaxy Watch ви можете відстежувати 39 видів тренувань і стежити за своєю динамікою через додаток Samsung Health. У ньому детально фіксуються показники здоров'я, відстежується серцевий ритм і рівень підготовки.

Контролюють якість сну

Здоровий сон – запорука гарного самопочуття та продуктивного дня. Тому розробники забезпечили смарт-годинник функцією моніторингу сну. Гаджет аналізує показники фаз протягом усього періоду сну, зберігаючи всю динаміку в додатку. Переглядайте статистику за тиждень, місяць або три місяці та аналізуйте, як ті чи інші фактори впливають на якість вашого сну.

Замовити Galaxy Watch можна на сайті stylus.ua за найбільш вигідною ціною.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.