Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Скоромний

Фб Скоромного

П'ятниця, 30 жовтня 2020, 11:55

Ярослав Скоромний переведе галицьку мзду на тимчасовий піст

Ярослав Скоромний

Ярослав Скоромний тимчасово очолив Галицьку митницю.

Про це повідомляє Галицька митниця Держмитслужби на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 30 жовтня, в.о. начальника Галицької митниці Держмитслужби Укераїни призначили заступника Ярослава Скоромного.

"Згідно з наказом в.о. голови Державної митної служби України Євгенія Єнтіса, з 30 жовтня 2020 року виконання обов'язків начальника Галицької митниці Держмитслужби покладено на заступника начальника Галицької митниці Держмитслужби Ярослава Скоромного" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Ярослав Скоромний, уродженець Вінниці, з листопада 2017 року працював заступником начальника Львівської митниці ДФС – начальником управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії.

У жовтні 2017 року його перевели з посади першого заступника начальника Тернопільської митниці ДФС на посаду заступника начальника Львівської митниці ДФС – начальника управління протидії митним правопорушенням. З 2012 по 2017 роки працював в органах прокуратури Вінницької області.

Скоромний закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю "правознавство", а також Хмельницький національний університет у 2012 році, спеціальність – облік і аудит.

Згідно із його декларації про доходи за 2019 рік, він задекларував 895 565 грн доходу, тримає 950 000 грн готівки та 25 500 грн на рахунку у банку, їздить на Audi Q7 2012 року випуску (вартість авто у декларації не вказана).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.