Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Суходільський спиртзавод

privatization.gov.ua

Понеділок, 2 листопада 2020, 11:55

Київська фірма за 60 мільйонів придбала спирзавод на Бродівщині

Суходільський спиртзавод

Фонд держмайна продав Суходільський спиртзавод за 60 млн грн київській фірмі ТзОВ "Фінанс-Сервіс плюс".

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях виставило на продаж у системі ProZorro Суходільський спиртовий завод, що знаходиться на вул. Заводській, 36 у селі Суходоли Бродівського району.

Аукціон стартував 30 жовтня, участь у ньому взяли чотири компанії: ТзОВ "Хімтайм" (запропонувало 23 120 000 грн), ТОВ "Укрспецпоставка" (58 000 000,01 грн), ТзОВ "Транс-Н" (58 000 000 грн) та ТзОВ "Фінанс-Сервіс плюс" (60 332 100 грн). Переможцем обрали ТзОВ "Фінанс-Сервіс плюс", яке запропонувало найвищу ціну за землю та приміщення заводу, а початкова вартість Суходільського спиртзаводу становила 21 674 077,24 грн. 

Майно "Суходільського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП "Укрспирт" складається з 534 найменувань, будівель, обладнання, рухомого та іншого майна.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Фінанс-Сервіс плюс" зареєстроване у 2017 році у Києві, займається оптовою торгівлею машинами й устаткованням для добувної промисловості та будівництва. Власницею фірми є киянка Оксана Остренок. Розмір статутного капіталу підприємства становить 13 800 грн.

Нагадаємо, Фонд держмайна оголосив про продаж Суходільського спиртзаводу на початку жовтня цього року. 

"Новий власник щонайменше до 1 липня 2021 року має забезпечити збереження виду діяльності підприємства – виробництво спирту етилового ректифікованого, а також зберегти не менше 70% штатних одиниць, задіяних у виробництві станом на 1 січня 2020 року. Покупець отримає чимало нерухомості, устаткування і транспортні засоби" – наголосили у Фонді держмайна.

Додамо, наприкінці вересня Фонд держмайна продав Лопатинський спирзавод за 50 млн грн фірмі "Офіс Інвестицій", яку створили наприкінці 2019 року.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.