Кандидат на мери Дрогобича організував для своїх виборців безкоштовні маршрутки на кладовище

Понеділок, 2 листопада 2020, 12:26

Спостерігачі "Опори" виявили, що кандидат на посаду міського голови Дрогобича організував безкоштовні автобуси на кладовище.

Про це повідомляє громадянська мережа "Опора". 

Спостерігачі ГО "Опора" зафіксували, що у День пам’яті померлих кандидат на посаду Дрогобицького міського голови Андрій Веселий організував для мешканців міста безкоштовний додатковий транспорт на кладовище.

Зокрема, на автобусах були наліпки з текстом "Андрій Веселий", а сам кандидат опублікував 31 жовтня на своїй сторінці у соцмережі допис: "Шановні дрогобичани! 1 листопада, у поминальний день, організовані додаткові маршрути до міського кладовища. Проїзд безкоштовний. Робота транспорту організована за ініціативи місцевого бізнесу, щоб якомога більше наших земляків могли з комфортом дістатися до кладовища та вшанувати пам’ять померлих рідних і близьких".

Зазначимо, 22 листопада відбудеться другий тур виборів голови Дрогобицької ОТГ у який пройшли чинний міський голова Тарас Кучма (40,55% голосів) та підприємець Андрій Веселий (25,47% голосів). А загалом на посаду міського голови Дрогобича загалом зареєстрували 10 осіб.

У "Опорі" наголосили, що розміщення матеріалів передвиборної агітації у транспортних засобах громадського користування забороняється.

Додамо, за попередніми підрахунками, до Дрогобицької міської ради проходять десять партій.

Мітки: вибори 2020, Дрогобицька міськрада, Дрогобич, міський голова, новини львова, ОПОРА, порушення на виборах, Тарас Кучма, фото