Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дрогобич

П'ятниця, 2 жовтня 2020, 14:30

На міського голову Дрогобича претендують депутат Львівської облради та чинний мер

Дрогобич

На посаду міського голови Дрогобича претендують 10 осіб.

Центральна виборча комісія оприлюднила перелік кандидатів, які претендують на посаду міського голови Дрогобича.

Загалом ЦВК зареєструвала 10 осіб, серед претендентів – чинний міський голова Тарас Кучма, який балотується на цю посаду як самовисуванець. Кучма на виборах 25 жовтня 2015 року став мером Дрогобича від "Народного контролю". У 2006-2010 рр. Кучма був депутатом Дрогобицької міської ради, а у 2004 році – членом громадської організації "ПОРА".

Окрім Кучми, свої кандидатури на посаду мера Дрогобича подали:

Олег Балог (самовисуванець), Андрій Веселий (самовисуванець), Олег Дьорка (партія "Українська Галицька Партія"), Назар Жолобович (партія "Слуга народу", брав участь у парламентських виборах-2019 від виборчого округу 121, не пройшов), Олена Жуковська (партія "За Майбутнє"), Михайло Задорожний (партія "Європейська Солідарність", депутат Львівської облради), Артур Лагодич (самовисуванець), Юрій Скурчанський (самовисуванець), Володимир Шутко (самовисуванець).

Нагадаємо, ЦВК оголосила з 5 вересня 2020 року початок передвиборчої кампанії, а 10 серпня ЦВК сформувала склад Львівської обласної, районних та міських територіальних виборчих комісій для проведення місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня. Під час виборів на Львівщині працюватимуть 47 ТВК, переглянути склад цих комісій можна за посиланням. 

Виборчі бюлетені будуть п'ятьох кольорів: блакитного, світло-зеленого, світло-жовтого, кремового і світло-рожевого. З їхніми формами можна ознайомитись тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.