Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Назар Жолобович

ФБ Жолобовича

Понеділок, 10 червня 2019, 14:17

ЦВК зареєструвала ще одного кандидата у нардепи з Львівщини

Назар Жолобович

ЦВК зареєструвала Назара Жолобовича як кандидата у народні депутати від ОВО №121.

Центральна виборча комісія зареєструвала Назара Жолобовича, який балотується на позачергові парламентські вибори як самовисуванець по мажоритарній системі від одномандатного виборчого округу 121.

Цей округ включає у себе 141 виборчі дільниці у Бориславі, Дрогобичі, Трускавці, Дрогобицькому районі, а орієнтовна кількість виборців округу 121 складає 167 231 осіб.

Зазначимо, Назар Жолобович, уродженець Борислава, громадський діяч, працює провідним спеціалістом відділу молодіжної політики департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.

"Програма буде висвітлена після офіційної реєстрації у ЦВК, оскільки саме зараз ми з командою обираємо найпріоритетніші завдання, які зможемо реалізувати одразу після перемоги" – написав Назар Жолобович на своїй сторінці у Фейсбуці.

У 2017 році, коли Юрій Гринів очолив львівську Солідарність, Жолобович став його заступником. 

Нагадаємо, 21 травня Володимир Зеленський призначив дострокові парламентські вибори на 21 липня. Участь у виборах до Верховної Ради можуть взяти участь 1,9 млн виборців у Львівській області.

Додамо, раніше ЦВК також зареєструвала Ярослава Дубневича як кандидата у народні депутати від ОВО №120.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.