Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Вівторок, 3 листопада 2020, 12:01

Садовий купив собі в Одесі Армянське радіо замість школотної Мемарні у Львові

Андрій Садовий

Телерадіокомпанія Андрія Садового купила одеське "Армянське радіо".

Про це повідомляє "Детектор Медіа".

Медіахолдинг міського голови Львова Андрія Садового ПрАТ "Телерадіокомпанія "Люкс", що розвиває радіомережу "Люкс ФМ" і телеканал 24 придбало одеську радіостанцію ТОВ "Радіомовна компанія "Армянське радіо – Україна".

Відповідні зміни в єдиному державному реєстрі були зафіксовані 15 вересня, а 29 жовтня їх внесла до ліцензії "Армянського радіо" Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

ПрАТ "ТРК Люкс" стало власником цієї радіостанції замість ТОВ "Джі Ем Джі Груп". Раніше "Армянське радіо" фактично ретранслювало "Люкс ФМ" на своїй частоті 104,3 МГц в Одесі.

Нагадаємо, що в 2012 році власниця контрольного пакету (76,8%) акцій ТРК "Люкс", дружина мера Львова Андрія Садового, Катерина Кіт-Садова продала 3% акцій ТРК "Люкс" співвласнику та генеральному директору ТРК "Люкс" Роману Андрейку (13,1% та 10,1% його дружини, Оксана Андрейко). Тоді сім'я Садових оцінила ці акції в 3 мільйони гривень за які він купив будинок на вулиці Стрілецькій.

До складу ТРК "Люкс" входять: Lux FM (Львів), Lux FM (Київ), Радіо Максимум, інтернет-видання Zaxid.net, Football 24, Телеканал "24", а також рекламне агентство "Люкс".

У 2017 році до складу медіахолдингу ТРК "Люкс" увійшла також радіостанція Nostalgie. Її власником є Сергій Горовий, зять екс-голови "Опозиційного блоку" та теперішнього співочільника партії "Опозиційна платформа – За життя" Юрія Бойка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.