Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2020

П'ятниця, 6 листопада 2020, 13:31

До Пустомитівської міськради проходять сім партій

вибори 2020

ЦВК затвердила результати виборів до Пустомитівської міської ради.

Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів до Пустомитівської міської ради Львівського району.

До міськради Пустомит обрали 26 депутатів від семи політичних партій.

Зокрема, від партії "Європейська Солідарність" (30.77%) раду пройшли 8 депутатів, від партій "Самопоміч" (15.38%) і "Голос" (15.38%) – по 4 депутати, від партій ВО "Батьківщина" (11.54%), Народний Рух України (11.54%) – по 3 депутати, від партій "Сила і Честь" (7.69%) та Українська Галицька Партія (7.69) – по 3 депутати. 

Загалом у міськраду балотувалися 12 політичних партій, не пройшли такі партії: "За Майбутнє" (набрала 237 голосів), "Варта" (набрала 222 голоси), ВО Свобода" (набрала 198 голосів), партій "Слуга народу" (набрала 198 голосів), "Громадянська позиція" (набрала 146 голосів).

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. Перемогу на виборах голови Пустомитівської ОТГ здобув чинний мер Олег Серняк, який балотувався як самовисуванець. Загалом на посаду міського голови Пустомит претендували 8 осіб.

Додамо, у червні, згідно із реформою адміністративно-територіального устрою України, Львівщину поділили на сім районів: Львівський, Червоноградський, Стрийський, Самбірський, Дрогобицький, Золочівський та Яворівський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.