Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Рава-Руська

П'ятниця, 6 листопада 2020, 16:47

До Рава-Руської міськради проходять сім партій

Рава-Руська

ЦВК затвердила результати виборів до Рава-Руської міської ради.

Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів до Рава-Руської міської ради Львівського району.

До міськради Рава-Руська обрали 26 депутатів від семи політичних партій.

Зокрема, від партії "Європейська Солідарність" (26.92%) у раду пройшли 7 депутатів, від ВО "Свобода" (19.23%) – 5 депутатів, від ВО "Батьківщина" (15.38%) – 4 депутати, від партій "Самопоміч" (11.54%), "Голос" (11.54%) – по 3 депутати, від партій "Слуга народу" (7.69%) і "Громадянська позиція" (7.69%) та "Народний Рух України" – по 2 депутати. 

Загалом у міськраду балотувалися 11 політичних партій, не пройшли такі партії: Народний Рух України (348 голосів), "Варта" ( 248 голосів), "За Майбутнє" (187 голосів), "Духовна Україна" (148 голосів).

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. Перемогу на виборах голови Рава-Руської ОТГ здобув самовисуванець Іван Івануса, голова Гійченської сільської ради. Загалом на посаду міського голови Рава-Руської претендували дев'ятеро осіб.

Додамо, у червні, згідно із реформою адміністративно-територіального устрою України, Львівщину поділили на сім районів: Львівський, Червоноградський, Стрийський, Самбірський, Дрогобицький, Золочівський та Яворівський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.