Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Понеділок, 9 листопада 2020, 10:00

Підприємці анонсували перекриття доріг на Львівщині

Львів

Сьогодні підприємці планують перекрити шість міжнародних доріг у області.

Про це повідомляє SaveФОП на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 9 листопада, о 11:00 год учасники всеукраїнського руху SaveФОП планують перекрити міжнародні траси у Львівській області, вимагаючи зберегти мікробізнес в Україні.

"Нас знищують олігархи. Нас знищують карантином, касовими апаратами. Ми вимагаємо право на працю, право гарантоване конституцією україни, а саме статтями 42-43 конституції україни. Ми вимагаємо прийняття законопроектів 3853-1(2), 3993, які дозволяють зберегти спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, яка створила 5 млн робочих місць в Україні і яка дозволяє понад 5-ти мільйонам українців заробляти собі на життя і ростити своїх дітей. Ми вимагаємо недопущення вибіркового закриття мікробізнесу на карантин" – йдеться у повідомленні.

Перекрити планують такі дороги: Львів-Київ (село Малі Підліски Жовківського району); Львів-Ужгород (м. Самбір); Львів-Ужгород (м. Стрий); Львів-Рава-Руська (с. Сопошин Жовківського району); Львів-Краківець (м. Яворів); об'їздна дорога Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.