Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2020

Вівторок, 10 листопада 2020, 12:33

Грабовський і Пельц очолять міста Яворів і Мостиська

вибори 2020

ЦВК затвердила результати виборів на посаду голів Яворівської та Мостиської ОТГ.

Центральна виборча комісія оприлюднила офіційні результати виборів на посаду міського голови у Яворівську та Мостиськах Яворівського району.

Зокрема, перемогу на виборах голови Яворівської ОТГ здобув заступник міського голови Яворова з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Грабовський, який балотувався від "Об'єднання "Самопоміч". За нього проголосували 31,19% виборців, що становить 5448 голосів.

Грабовський також був депутатом Яворівської міської ради з 2015 року, колишній директор МПП "Романтик" (ТЦ "Місто").

Загалом на посаду міського голови голови Яворова претендували 12 осіб.

Мером Мостиська стане самовисуванка, приватна підприємниця, що займається роздрібною торгівлею в неспеціалізованих магазинах, Мирослава Пельц. За неї проголосували 39,22% виборців, що становить 4890 голосів. 

Пельц очолювала Мостиське відділення ПАТ АКБ "Львів", а у 1996 році очолила Мостиське відділення АТ "ЗУКБ".

Загалом на посаду міського голови голови Мостиська претендували 10 осіб.

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. У Львові на виборах явка склала 38,6%, проголосували 220 415 виборців.  

Додамо, у червні, згідно із реформою адміністративно-територіального устрою України, Львівщину поділили на сім районів: Львівський, Червоноградський, Стрийський, Самбірський, Дрогобицький, Золочівський та Яворівський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.