Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Великий Любінь

ukraine-is.com

Вівторок, 10 листопада 2020, 12:49

22 листопада у Великому Любіні відбудеться повторні вибори до селищної ради

Великий Любінь

Двоє кандидатів у депутати до Великолюбінської селищної ради набрали однакову кількість голосів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У неділю, 22 листопада, відбудеться повторне голосування з виборів депутатів Великолюбінської селищної ради у окрузі №6. 

За словами начальниці відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Зоряни Павлів, до виборчого бюлетеня для повторного голосування буде включено таких кандидатів: медичну сестру КНП "4-а міська клінічна лікарня" (Львів) Ольгу Боднар та піддприємця (фізичний терапевт) Володимира Стефанишина.

"На перших виборах депутатів Великолюбінської селищної ради 25 жовтня у згаданому виборчому окрузі вони розділили між собою третє, прохідне, місце, набравши однакову кількість голосів виборців – по 81. Відтак, 22 листопада, між їхніми кандидатурами в цьому окрузі відбудеться повторне голосування. Обоє кандидатів є висуванцями однієї політичної партії" – заявила Зоряна Павлів.

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. У Львові на виборах явка склала 38,6%, проголосували 220 415 виборців.  

Додамо, у червні, згідно із реформою адміністративно-територіального устрою України, Львівщину поділили на сім районів: Львівський, Червоноградський, Стрийський, Самбірський, Дрогобицький, Золочівський та Яворівський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.