Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Форум Львів

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 13 листопада 2020, 12:27

У Львові добудують Форум Львів: з'являться нові торгові площі, кінозали та відпочинкова зона

Форум Львів

Виконком дозволив добудувати "Форум Львів" з боку вул. Джерельної й облаштувати на площі у понад 5 тис. кв.м. нові торгові площі й два кінозали.

Сьогодні, 13 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на реконструкцію ПрАТ "Мульті Весте Україна З" за рахунок надбудови торгово-розважального центру "Форум Львів" на вул. Під Дубом, 7-Б у м. Львові.

Добудову торгово-розважального центру здійснять на земельній ділянцці, площею 2,2343 га, що на вул. Джерельна, знаходиться у приватній власності і призначена для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури.

Згідно із містобудівною документацією, до ТРЦ "Форум Львів" добудують шість торгових площ та два кінозали, облаштують балкон і відпочинкову зону. Загальна площа цієї добудови становитиме 5270 кв.м.

Висота нового корпусу ТРЦ становитиме 29 метрів: з південної сторони будівлі – 29 метрів; з східної сторони – 25,60 метрів; з південно-західної сторони – 24,50 метрів; із західної та східної сторін – 21,80 метрів; з північно-західної сторони – 19,10 метрів.

Як заявили представники забудовника, через те, що більшість відвідувачів торговоного центру є пішоходами, то добудова "Форуму" не створить додаткових незручностей для паркування на вул. Джерельна і Куліша.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-1 – зона загальноміського центру відповідно до детального плану території у районі вул. Газової, вул. П. Куліша, вул. М. Балабана, вул. Джерельної.

За даними порталу YouControl, ПрАТ "Мульті Весте Україна З" зареєстроване з 2007 року у Києві, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна й комплексним обслуговуванням об'єктів. Розмір статутного капіталу підприємства складає 415 412 636 грн. Власниками цієї фірми є кіпрська компанія MVH Ukraine 3 Limited та американець Стівен Аллен Шварцман.

Нагадаємо, ТРЦ "Форум Львів" відкрили у вересні 2015 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.