Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Лікарня швидкої допомоги

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 13 листопада 2020, 15:17

У Львові стартують роботи із облаштування вертолітного майданчику в лікарні швидкої допомоги

Лікарня швидкої допомоги

Виконком затвердив містобудівну документацію для будівництва вертолітного майданчику на території лікарні швидкої допомоги Львова.

Сьогодні, 13 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівніх умови та обмеження на нове будівництво КНП "Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова" злітно-посадкового майданчика гвинтокрилів на вул. І. Миколайчука, 9 у м. Львові.

Зокрема, у лікарні швидкої допомоги Львова облаштують вертолітний майданчик, за його допомогою медики зможуть авіатранспортом оперативно доставляти хворих з області та інших міст.

Наразі лікарня має звернутися у ДАБІ для отримання дозвільних документів, які дають право на початок виконання будівельних робіт, отримати технічні умови на інженерне забезпечення майданчика та розробити паспорт кольорового опорядження фасаду.

Зазначимо, у липні цього року служба авіації надала дозвіл на облаштування вертолітного майданчика на території цієї лікарні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.