Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Центр зайнятості

Вівторок, 17 листопада 2020, 17:30

На Львівщині зростає кількість офіційних безробітних

Центр зайнятості

Станом на початок листопада у області кількість безробітних зросла на 14 тисяч осіб, порівняно з цими місяцями минулого року.

Про це повідомляє Львівський обласний центр зайнятості.

Станом на 1 листопада, у Львівській області налічувалося 26,8 тисяч безробітних, що на 14,3 тисяч більше, порівняно з цими місяцями минулого року.

Серед безробітних 61,1% становили жінки, а також: 20% – працівники сфери торгівлі та послуг, 16,4% – законодавці, вищі державні службовці, керівники і менеджери, 12,7% – фахівці, 11,5% – робітники з обслуговування, експлуатації та контролю за роботою устаткування і машин, 11,4% – кваліфіковані робітники з інструментом, 11%) – професіонали, 8,9% – представники найпростіших професій, 7,4% – технічні службовці, 0,8% –кваліфіковані робітники сільського господарства.

"На початку останнього місяця осені в області налічувалося 4629 пропозицій роботи, у тому числі 3339 – для робітників, 988 – для службовців, 302 – для тих, хто не має професії та спеціальної підготовки, – розповіла заступникця директора Львівського обласного центру зайнятості Оксана Іванчук.

За її словами, наприкінці жовтня у регіоні на одне вільне робоче місце претендувало 6 безробітних, загалом за одну вакансію боролися 13 службовців, 8 осіб без професії та 4 робітники.

Упродовж січня-жовтня цього року служба зайнятості працевлаштувала 25,3 тисяч осіб.

Нагадаємо, станом на початок вересня у області кількість вільних робочих місць становила 4,7 тисяч.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.