Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2020

Середа, 18 листопада 2020, 15:19

До Червоноградської райради проходять вісім партій

вибори 2020

ЦВК затвердила результати виборів до Червоноградської районної ради.

Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів до Червоноградської районної ради Червоноградського району.

До райради Червонограда обрали 42 депутатів від восьми політичних партій.

Зокрема, від партії "Європейська Солідарність" (30.95%) у раду пройшли 13 депутатів, від партії ВО "Батьківщина" (11.90%) – 5 депутатів, від партій "Голос" (9.52%), ВО "Свобода" (9.52%), "Слуга народу" (9.52%), Українська Галицька Партія (9.52%), "Громадянська позиція" (9.52%), Народний Рух України (9.52%) – по 4 депутати.

Загалом у райраду балотувалися 12 політичних партій, не пройшли такі партії: "За майбутнє" (3272 голоси), "Сила і Честь" (2591 голос), "Об’єднання "Самопоміч" (2190 голосів), "Варта" (927 голосів).

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. Перемогу на виборах голови Городоцької ОТГ здобув екс-голова Городоцької районної державної адміністрації, кандидат від партії "Європейська Солідарність" Володимир Ременяк. Загалом на посаду міського голови Городка претендували 7 осіб.

До Червоноградської міськради проходять вісім партій.

Додамо, у червні, згідно із реформою адміністративно-територіального устрою України, Львівщину поділили на сім районів: Львівський, Червоноградський, Стрийський, Самбірський, Дрогобицький, Золочівський та Яворівський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.