Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

тролейбусна зупинка у Львові

Середа, 18 листопада 2020, 17:01

На Кульпарківській за три мільйони євро відновлять тролейбусну лінію

тролейбусна зупинка у Львові

ЄБРР обрав переможця тендеру з реконструкції тролейбусної лінії на вул. Кульпарківській.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 18 листопада, Європейський банк реконструкції та розвитку визначив переможцем тендеру із реконструкції тролейбусної лінії на вул. Кульпарківській у Львові, на ділянці від вул. Городоцької до вул. Наукової, об'єднання із чотирьох компаній: ТОВ "Вальво" (Україна), ТОВ "Магістраль Інжиніринг" (Україна), ТОВ "Еле-Комп" (Польща), ТОВ "лектротехніка" (Чехія).

Вартість реконструкції тролейбусної лінії становитиме 2 922 757,56 євро за кошти ЄБРР.

Контракт із переможцем торгів планують підписати у грудні 2020 року, а термін виконання усіх робіт – 6 місяців без перекриття вулиці.

Нагадаємо, тендер оголосили у серпні цього року. Йдеться про реконструкцію 3,4 км старої тролейбусної лінії на вул. Кульпарківській, прокладання нової контактної мережі та проеведення благоустрою території.

Додамо, ще у травні 2018 року виконавчий комітет Львівської міськради погодив реконструкцію тролейбусної лінії на вул. Кульпарківській (від вул. Городоцької до вул. Наукової).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.