Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Кам'янка-Бузька

Четвер, 19 листопада 2020, 11:14

До Кам’янка-Бузької міськради проходять вісім партій

Кам'янка-Бузька

ЦВК затвердила результати виборів до Кам’янка-Бузької міської ради.

Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів до Кам’янка-Бузької міської ради Львівського району.

До міськради Кам’янка-Бузька обрали 26 депутатів від восьми політичних партій.

Зокрема, від партій "Європейська Солідарність" (15.38%), "Громадянська позиція" (15.38%) у раду пройшли по 4 депутати, від партій Народний Рух України (11.54%), "Республіканська платформа" (11.54%), "Слуга народу" (11.54%), ВО "Батьківщина" (11.54%), "Об’єднання "Самопоміч" (11.54%), "За майбутнє" (11.54%) – по 3 депутати.

Загалом у міськраду балотувалися 10 політичних партій, не пройшли такі партії: "Варта" (231 голос),  "Голос" (95 голосів).

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. Перемогу на виборах голови Кам’янка-Бузької ОТГ здобув чинний міський голова Олег Омелян, який йшов на вибори як самовисуванець.

Загалом на посаду міського голови Кам'янки-Бузької претендували четверо осіб.

Додамо, у червні, згідно із реформою адміністративно-територіального устрою України, Львівщину поділили на сім районів: Львівський, Червоноградський, Стрийський, Самбірський, Дрогобицький, Золочівський та Яворівський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.