Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

громадський простір у Львові

П'ятниця, 20 листопада 2020, 11:33

У Львові оголосять Всеукраїнський конкурс для облаштування парку на Панаса Мирного

громадський простір у Львові

Міськрада оголосить конкурс на облаштування громадського простору на вул. Панаса Мирного.

Сьогодні, 20 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про оголошення та проведення Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію громадського простору на вул. Панаса Мирного у м. Львові.

Згідно із документом, конкурс має організувати управління архітектури та урбаністики Львівської міськради, погодити його програму та умови, затвердити склад журі.

Як заявив головний архітектор міста Антон Коломєйцев, йде мова про облаштування цієї території у вигляді парку, створення площі для мешканців, до будинків яких немає пішохідних підходів, а також організувати простір для реакреації цілого району.

За його словами, результати цього конкурсу можна буде побачити через два з половиною місяці.

"Ми хочемо, щоб конкурсанти опрацювали інформацію про всі джерела, ми співпрацюємо з управлінням екології, хочемо, щоб ці джерела були почищені. Це фактично притоки, які ідуть в парк "Залізна Вода" під дорогою, тому це великий об'єм роботи для проектантів" – пояснив Антон Коломєйцев.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.