Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори голови Львівської ОТГ

Неділя, 22 листопада 2020, 20:10

Садовий перемагає у другому турі виборів голови Львівської ОТГ

вибори голови Львівської ОТГ

За попередніми результатами у другому турі виборів голови Львівської ОТГ перемагає чинний міський голова Андрія Садовий.

Згідно з даними екзит-полу Liberty Report на замовлення Савік Шустер Студії на виборах голови Львівської ОТГ у другому турі чинний міський голова Львова набирає Андрій Садовий (Самопоміч) 62,8%, а представник Європейської Солідарності, народний депутат Олег Синютка (Європейська Солідарність) –37,2%.

Згідно з даними екзит-полу львівської соціологічної компанії Fama на замовлення 24 каналу станом на 19:00 результати вибору голови Львівської ОТГ мали такі результати: Андрій Садовий – 62,3%, Олег Синютка – 37,7%.

Нагадаємо, що у першому турі виборів Андрій Садовий набрав 40,09% голосів виборців (за нього проголосували 91 131 львів'ян), а Синютка – 31,1% (за нього проголосували 70 682 осіб).

Станом на 13:00 годину явка виборців у Львові становила 12,5%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.