Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Винниківське кладовище

Четвер, 26 листопада 2020, 14:10

У Винниках запустили сайт місцевого кладовища

Винниківське кладовище

На сайті можна ознайомитись із місцем поховання померлого чи із вільними та зарезервованими місцями.

Про це повідомила прес-служба Винниківської міської ради.

Вчора, 25 листопада, Винниківська міськрада представила веб-сайт, який містить базу даних надгробків на Винниківському кладовищі у Винниках на вул.Тихій.

На сайті можна ознайомитись із місцем поховання померлого за прізвищем або датою смерті, із вільними та зарезервованими місцями.

За словами начальника відділу міжнародного партнерства та інвестиційних програм Винниківської міськради Романа Хім’юк, під час інвентаризаційних робіт було проведено облік поховань на новому кладовищі та сформовано відповідну базу.

"Працівникам КП "Ритуальна служба "Меморіал" відкрито ширший доступ до інформації, зокрема, вони мають змогу ознайомитись з особистими даними родичів похованих, для прикладу, в разі пошкодження пам’ятниками чи форс-мажорної ситуації; дізнатись місце попереднього проживання померлого", – розповів Роман Хім’юк.

Зазначимо, що нове кладовище на вул.Тихій у Винниках працює з 2013 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.