Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Марусяк

Фб Марусяка

П'ятниця, 27 листопада 2020, 14:52

Солідарний депутат Марусяк адвокатує мільйонами

Володимир Марусяк

У 2019 році новообраний депутат Львівської міськради Володимир Марусяк отримав 4 млн грн.

Про це йдеться у його декларації про доходи за 2019 рік.

Минулого року Володимир Марусяк задекларував 4 039 393 грн від підприємницької діяльності. Його дружина, Христина Марусяк, отримала дохід від надання майна в оренду та підприємницької діяльності, однак Марусяк не показав у декларації суму отриманих нею коштів.

Із нерухомості у Марусяка – дві квартири у Львові, площею 57,6 кв.м (спільно з дружиною) та 41,4 кв.м. Також минулоріч він придбав приміщення у Львові на 87,7 кв.м, однак не вказав у декларації вартість цієї нерухомості. 

Христина Марусяк володіє у Львові квартирою на 38,1 кв.м та нежитловим приміщенням на 69,8 кв.м.

Марусяк живе без власної автівки, однак його дружина має Audi А6 2015 року випуску та Skoda Octavia 2012 року випуску. Вартість автівок у декларації не вказана.

Новообраному депутату належить 95% капіталу адвокатського об'єднання "Юридична фірма "Марусяк і Партнери", він є кінцевим власником цієї фірми.

На рахунках у банках Марусяк тримає 47 836 грн і 94 євро, його готівка – 5 500 євро, 32 000 доларів і 85 000 грн. Ще 57000 доларів він позичив третім особам (фізичній особі, але її прізвище у декларації не подав).

Зазначимо, Володимир Марусяк, уродженець Івано-Франківщини, є головою об'єднання АО "ЮФ "Марусяк і Партнери", член поліцейської комісії на громадських засадах у ГУ Національної поліції у Львівській області, Управління патрульної поліції у Львівській області, Управління поліції охорони у Львівській області.

Він пройшов до Львівської міської ради на місцевих виборах-2020 від партії "Європейська Солідарність", офіційно є членом цієї партії.

На місцевих виборах у 2015 році Марусяк був першим номером у списку до Львівської міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка, партія не пройшла до ради, а у 2019 році був керівником штабу та довіреною особою кандидата в народні депутати та екс-директора департаменту фінансів промисловості Міністерства фінансів України Юрія Міськіва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.